Framtidens hus har en rik historia.

Sedan år 1927 har Byggnadsfirman Erik Wallin skapat framtidens bostäder och stadsmiljöer. Byggnadsfirman Erik Wallin har byggt allt från Kungshall till familjedröm, alltid med samma fokus på funktion och estetik och alltid med samma blick mot framtiden. Utgångspunkten är att bygga det nya, det gamla är redan byggt.

I år firar Byggnadsfirman Erik Wallin 90 år. 90 år av verksamhet på bygg- och fastighetsmarknaden i Stockholm, och erfarenhet av att skapa bostäder som blir till hem.

Idag är Byggnadsfirman Erik Wallin delaktig i flera av de stora stadsutvecklingsprojekten i Stockholm såsom Hammarby Sjöstad, Norra Djurgårdsstaden och Annedal. Hållbar design, kvalitet och engagemang är drivkrafterna för varje projekt – det som har tagit Byggnadsfirman Erik Wallin till vad den är idag, och vad den blir imorgon.

2017 är året då Byggnadsfirman Erik Wallin firar 90 år i branschen, och tar nya spadtag för kommande år. Vårt jubileumsprojekt i Hjorthagen blir en manifestation av vad 90 års erfarenhet leder till. Till detta kan du anmäla ditt intresse redan idag, och själv ta del av vad det innebär att skapa framtidens hus.