Exklusivt penthouse i Kvartettens högsta register

I huset Sopranen erbjuds nu ett exklusivt penthouse med en 360-vy över staden. Med fönster i alla riktningar, en generös kungsbalkong i söderläge och fem franska balkonger kan du följa ljusets skiftningar. Gränsen mellan ute och inne suddas ut och du placeras bokstavligen på första parkett till en spektakulär utsikt, lika förtrollande som intressant.

Våningen består av fem rum och kök, fördelade över 181 kvadratmeter. Huskroppens dova toner letar sig in via djupa fönsternischer som går hela vägen ner till golv och fångas upp av de många genomtänka detaljer som präglar Sopranen. Enhetligt vita väggar tillsammans med de ljusa ekgolven skapar en subtil elegans som bäst kan beskrivas som tidlös.

Hemmets hjärta, det sociala köket som hänger samman med vardagsrummet, går i en lugn sandbeige ton. Tillsammans med stilrena bänkskivor i grå komposit skapas en helhet av skandinavisk ro. Tack vare köksön med integrerad vinkyl uppstår en informell och intim umgängesyta i det annars stora rummet.

Vardagsrummet öppnar upp till kungsbalkongen, som med sina 26 kvadratmeter erbjuder en exklusiv sällskapsyta i söderläge. Här råder samma omsorg för detaljer som på insidan och möjligheterna att skapa ett spektakulärt uterum är många.

Även våningens master bedroom ligger i anslutning till kungsbalkongen. Det rofyllda sovrummet är en-suite och förmedlar en kännbart lyxig atmosfär, som påminner om en exklusiv hotellsvit. Badrummet är klätt i terrazzomönstrad granitkeramik – ett material som går igen i våningens alla badrum och skapar ett organiskt element som harmonierar väl med ljuset som flödar in.

I master bedroom och det tillhörande badrummet erbjuds utsikt mot Norra Stationsparken, som staden planerar anlägga 2021, och som kommer löpa som en röd tråd genom Hagastaden – hela vägen från Norrtull till Hagaplan.

I norrläge finns våningens tre resterande sovrum, alla välplanerade och med samma imponerande ljusinsläpp och subtila materialval. Det största av de tre sovrummen ligger något avskilt och är därmed perfekt för övernattande gäster.

Här befinner du dig mitt i händelsernas centrum, på en plats som är byggd kring den pulsåder som varje dag fyller Stockholm med liv.