Om lägenheten

Takvåning med enastående utsikt över hela Stockholm

Hagastaden

Välkommen till detta inflyttningsklara drömboende – högst upp med enastående utsikt över hela Stockholm. En välplanerad trea på 84 kvm med två badrum, omsorgsfullt utvalda material och hela 13 fönster. Hela bostaden har golvvärme, stora fönster i tre väderstreck och fem franska balkonger samt 2,7 m i takhöjd. Kungsbalkongen på 8 kvm är perfekt för soliga dagar med långa frukostar och middagar. 

Pris: 10 900 000 kr /bud

Visning

Välkommen att boka din visning

Adress: Emmy Rappes Gata 2, Hagastaden

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Christopher Steen på Skeppsholmen Sotheby’s International Realty

Telefon: 073-982 80 28
Mail: christopher.steen@sothebysrealty.se

Planlösning

Vi erbjuder räntegaranti

För din trygghet

Vi tycker det är både viktigt, och en självklarhet, att du som köpare känner dig trygg i ditt bostadsköp – trots en turbulent omvärld. Därför har det känts givet för oss att ta fram ett erbjudande för att öka tryggheten i ditt bostadsköp.

Vi erbjuder därför ett skydd mot förhöjda räntekostnader för BRF Kvartetten 2’s lån. Klicka på länken för att ladda ner en pdf med mer detaljerad beskrivning av hur räntegarantin fungerar.

Ladda ner information om räntegaranti

Lägenhetens placering

Bilder exteriör Kvartetten Fas 1

Om Kvartetten Fas 2

Välkommen till Kvartetten Fas 2

Ett modernt boende som har ett centralt läge med bra kommunikationer. Vackra hus med fina lägenheter.  Service och tjänster. Husen i Fas 2 är dessutom utrustade med takterrasser, perfekt för socialt umgänge.

Vasastaden växer åt nordväst. De höga husen står tätt och bildar en ny del av Stockholms skyline. Tunnelbanan beräknas stå färdig år 2028. Området kommer då att inrymma 50.000 arbetsplatser och 6.000 bostäder.

Med bästa läget i området, där Norra stationsparken öppnar upp sig i sydväst, ligger kvarteret Kvartetten. De första två husen, Fas 1, som redan står färdiga, ligger längst väster ut. Fas 2 är de två kompletterande husen.

Välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor har ritat Kvartetten. Det är moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden.

Inredning och materialval

Inredning och materialval

Metallfasadens beiga och bruna kulörer letar sig in i bostaden via djupa fönsternischer som går ner till golv. Vita väggar, metalldetaljer och grålaserat ekgolv förstärker det enhetliga och stilrena intrycket.

De varma tonerna återkommer i kökets sandbeiga kulör och skapar en fin kontrast mot den rostfria bänkskivan. Badrummets väggar och golv är av grå keramiska plattor i terazzomönster. Den glasade duschväggen har inbyggd smart förvaring.

Intresseanmälan