Om lägenheten

Takvåning med enastående utsikt över hela Stockholm

Hagastaden

Välkommen till detta drömboende – högst upp med enastående utsikt över hela Stockholm. En välplanerad trea på 84 kvm med två badrum, omsorgsfullt utvalda material och hela 13 fönster. Hela bostaden har golvvärme, stora fönster i tre väderstreck och fem franska balkonger samt 2,7 m i takhöjd. Kungsbalkongen på 8 kvm är perfekt för soliga dagar med långa frukostar och middagar. Detta boende är verkligen något utöver det vanliga. Inflytt mitten av december 2022.

Pris: 14 000 000 kr /bud

Visning

Välkommen att boka din visning

För att boka visning kontakta ansvarig fastighetsmäklare Tomas Andersson:

Telefon: 073-371 27 72
Mail: tomas.andersson@mohv.se

Planlösning

Ladda ner bofaktablad

Lägenhetens placering

Bilder exteriör Kvartetten Fas 1

Visningslägenhet Kvartetten Fas 1

Om Kvartetten Fas 2

Välkommen till Kvartetten Fas 2

Ett modernt boende som har ett centralt läge med bra kommunikationer. Vackra hus med fina lägenheter.  Service och tjänster. Husen i Fas 2 är dessutom utrustade med takterrasser, perfekt för socialt umgänge.

Vasastaden växer åt nordväst. De höga husen står tätt och bildar en ny del av Stockholms skyline. Tunnelbanan beräknas stå färdig år 2028. Området kommer då att inrymma 50.000 arbetsplatser och 6.000 bostäder.

Med bästa läget i området, där Norra stationsparken öppnar upp sig i sydväst, ligger kvarteret Kvartetten. De första två husen, Fas 1, som redan står färdiga, ligger längst väster ut. Fas 2 är de två kompletterande husen.

Välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor har ritat Kvartetten. Det är moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden.

Inredning och materialval

Inredning och materialval

Metallfasadens beiga och bruna kulörer letar sig in i bostaden via djupa fönsternischer som går ner till golv. Vita väggar, metalldetaljer och grålaserat ekgolv förstärker det enhetliga och stilrena intrycket.

De varma tonerna återkommer i kökets sandbeiga kulör och skapar en fin kontrast mot den rostfria bänkskivan. Badrummets väggar och golv är av grå keramiska plattor i terazzomönster. Den glasade duschväggen har inbyggd smart förvaring.

Intresseanmälan