Om lägenheten

Tvåa på 53 kvm med egen uteplats mitt i Hagastaden

Hagastaden

Välkommen hem till denna hörnlägenhet med öppen planlösning, walk in closet och egen uteplats. Hemmet har omsorgsfullt utvalda material och golvvärme i hela lägenheten, perfekt att tassa runt på under årets kalla månader. Under sommarhalvåret kan du njuta av värmen på din egna uteplats med utsikt mot Norra Stationsparken.
Juridiska personer är välkomna.

Pris: 6 200 000 kr

Visningar

Visning 5:e Augusti kl 17-18

Välkommen på visning av Kvartettens återstående bostäder.
Anmälan krävs. Använd länken i rubriken ovan eller klicka här för att anmäla dig.

Planlösning

Ladda ner bofaktablad

Lägenhetens placering

Intresseanmälan

Exteriör Kvartetten Fas 1

Visningslägenhet Kvartetten Fas 1

Om Kvartetten Fas 2

Välkommen till Kvartetten Fas 2

Ett modernt boende som har ett centralt läge med bra kommunikationer. Vackra hus med välplanerade lägenheter.

Vasastaden växer åt nordväst. De höga husen står tätt och bildar en ny del av Stockholms skyline. Tunnelbanan beräknas stå färdig år 2028. Området kommer då att inrymma 50.000 arbetsplatser och 6.000 bostäder.

Med bästa läget i området, där Norra stationsparken öppnar upp sig i sydväst, ligger kvarteret Kvartetten. De första två husen, Fas 1, som redan står färdiga, ligger längst väster ut. Fas 2 är de två kompletterande husen.

Välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor har ritat Kvartetten. Det är moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden.

Inredning och materialval

Inredning och materialval

Metallfasadens beiga och bruna kulörer letar sig in i bostaden via djupa fönsternischer som går ner till golv. Vita väggar, metalldetaljer och grålaserat ekgolv förstärker det enhetliga och stilrena intrycket.

De varma tonerna återkommer i kökets sandbeiga kulör och skapar en fin kontrast mot den rostfria bänkskivan. Badrummets väggar och golv är av grå keramiska plattor i terazzomönster. Den glasade duschväggen har inbyggd smart förvaring.