Om lägenheten

Smart etta med stor uteplats och 2,9 meter i takhöjd

Hammarbyhöjden

Välplanerad, effektiv etta på 20 kvm – perfekt som första bostad, övernattningslägenhet, studentlägenhet eller personalbostad. Genomgående ljusa inredningsval och 2,9 meter i takhöjd gör att lägenheten upplevs ljus och luftig. Den stora uteplatsen om 7 kvm ger känslan av ett extra rum under sommarhalvåret. Tillträde slutet av november 2022.

Vi välkomnar både privatpersoner och juridiska personer som ägare.

Pris: 2 400 000 kr /bud

Visning

Välkommen på visning 27/11 kl. 11–12

Adress: Lidköpingsvägen 6, Johanneshov / Hammarbyhöjden
För frågor kontakta ansvarig fastighetsmäklare Tomas Andersson:

Telefon: 073-371 27 72
Mail: tomas.andersson@mohv.se

Planlösning

Ladda ner bofaktablad

Foton visningslägenhet

Inspirationsbilder

Lägenhetens placering

Om Triolen

Välkommen till Triolen

Som en liten oas nära till staden, naturen och kommunikationer ligger omtyckta Hammarbyhöjden. En stadsdel känd för sitt lugn.

Hammarbyhöjden började byggas i början på 30-talet som en förlängning av Södermalm. Området blev snabbt populärt och många Södermalmsbor flyttade ut till Hammarbyhöjden. Många som bor i området idag har bott där länge och vill gärna kunna bo kvar.

Efterlängtade bostäder

Wallin ska nu bygga nya moderna bostäder som smälter bra in i stadsbilden men som tillför något som länge har efterfrågats i området. Moderna bostäder i hög kvalitet och i storlekar upp till rymliga femmor. Det finns förstås hiss, förråd och eget garage. Men Wallin vill mer än så. Man öppnar också upp för att Juridiska personer ska kunna köpa små effektiva ettor som övernattningslägenhet, personalbostad eller till egna barn som ska flytta hemifrån.

Populär arkitektur

Eftersom Hammarbyhöjden byggdes under funktionalismen har även Triolen skapats med en ren och funktionell arkitektur. Punkthusen kommer att uppföras på Lidköpingsvägen nära korsningen med Skarabacken. Husen blir 5 våningar höga i suterräng. Två av husen innehåller något större lägenheter för hela familjen. Det tredje huset innehåller små lägenheter för ett första boende eller för företag som vill investera och hyra ut.

Intresseanmälan