Om lägenheten

Ljus tvåa på 45 kvm med egen uteplats

Välkommen till denna tvåa om 45 kvm med egen uteplats. Genomgående ljusa inredningsval och 2,9 meter i takhöjd ger ljus och rymd. Lägenheten har fönster i två väderstreck och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Uteplatsen ligger i söderläge vilket gör att du kan äta både lunch och middag i sol under sommarhalvåret.

Vi välkomnar både privatpersoner och juridiska personer som ägare.

Pris: 3 700 000 kr /bud

Visning

Välkommen att boka visning

Adress: Lidköpingsvägen 6, Johanneshov / Hammarbyhöjden

Om du är intresserad av visning eller har frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Tomas Andersson:

Telefon: 073-371 27 72
Mail: tomas.andersson@mohv.se

Planlösning

Ladda ner bofaktablad

Vi erbjuder räntegaranti

För din trygghet

Vi tycker det är både viktigt, och en självklarhet, att du som köpare känner dig trygg i ditt bostadsköp – trots en turbulent omvärld. Därför har det känts givet för oss att ta fram ett erbjudande för att öka tryggheten i ditt bostadsköp.

Vi erbjuder därför ett skydd mot förhöjda räntekostnader för BRF Triolens lån. Klicka på länken för att ladda ner en pdf med mer detaljerad beskrivning av hur räntegarantin fungerar.

Ladda ner information om räntegaranti

Foton visningslägenhet

Inspirationsbilder

Lägenhetens placering

Om Triolen

Välkommen till Triolen

Som en liten oas nära till staden, naturen och kommunikationer ligger omtyckta Hammarbyhöjden. En stadsdel känd för sitt lugn.

Hammarbyhöjden började byggas i början på 30-talet som en förlängning av Södermalm. Området blev snabbt populärt och många Södermalmsbor flyttade ut till Hammarbyhöjden. Många som bor i området idag har bott där länge och vill gärna kunna bo kvar.

Efterlängtade bostäder

Wallin ska nu bygga nya moderna bostäder som smälter bra in i stadsbilden men som tillför något som länge har efterfrågats i området. Moderna bostäder i hög kvalitet och i storlekar upp till rymliga femmor. Det finns förstås hiss, förråd och eget garage. Men Wallin vill mer än så. Man öppnar också upp för att Juridiska personer ska kunna köpa små effektiva ettor som övernattningslägenhet, personalbostad eller till egna barn som ska flytta hemifrån.

Populär arkitektur

Eftersom Hammarbyhöjden byggdes under funktionalismen har även Triolen skapats med en ren och funktionell arkitektur. Punkthusen kommer att uppföras på Lidköpingsvägen nära korsningen med Skarabacken. Husen blir 5 våningar höga i suterräng. Två av husen innehåller något större lägenheter för hela familjen. Det tredje huset innehåller små lägenheter för ett första boende eller för företag som vill investera och hyra ut.

Intresseanmälan